Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger, herunder talrige civilsamfundsorganisationer på det sociale område, sundhedsområdet og andre områder.

Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet i bred forstand. Dansk Erhverv arbejder for at skabe de bedste rammebetingelser for vores medlemmer ved blandt andet at sætte fokus på øget offentlig-privat samarbejde omkring fremtidens velfærdsløsninger og varetager medlemmernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder.

Danske Bank er en nordisk bank med stærke lokale rødder. Vores ambition er at hjælpe vores kunder med at opnå økonomisk tryghed på et solidt, finansielt grundlag. Vi ønsker at hjælpe dem med at indfri deres ambitioner ved at gøre det let at bruge banken og træffe økonomiske beslutninger. 

Som den største bank i Danmark og en af de største finansielle institutioner i Norden har vi et særligt ansvar over for de samfund, vi er en del af. Vi arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og skabe en positiv påvirkning på samfundet. Det gør vi blandt andet ved at integrere bæredygtighed i vores investeringer og långivning.
Samtidig har vi tilsluttet os FN’s principper for ansvarlig bankvirksomhed, så vi forpligter os til at tænke vores rolle i samfundet og bæredygtighed helt ind i kernen af vores forretning.

Betalingsservice er danskernes foretrukne betalingsløsning.

Faktisk siger 90% af adspurgte forbrugere, at de fortrækker at betale regninger med Betalingsservice – fordi de stoler på, at regningen bliver betalt til tiden. Vi udvider nu familien med BS Engangsbetaling. Det betyder, at jeres nye medlemmer kan betale første opkrævning og tilmelde til BS med ét swipe - så du og dit medlem kommer godt fra start.

NOVI Advokater er et mindre dansk advokatfirma med erfarne advokater, der har opbygget deres omfattende ekspertise gennem mange år, som partnere og senioradvokater hos førende advokatfirmaer i Danmark og Norden. 

NOVI Advokater er blandt andet er specialiseret i rådgivning inden for persondataret, markedsføringsret, forbrugeraftaleret og e-handelsret.
NOVI Advokater er præget af en atmosfære, der inspirerer til et tæt samarbejde mellem advokat og klient, hvilket giver dem mulighed for at skræddersy deres løsninger og ydelser til den enkelte klients behov.

Kommunikationsrådgiver Pernille Garde Abildgaard har samarbejdet med ISOBRO siden 2014, hvor hun rådgiver sekretariatet om PR, kommunikation og strategi samt faciliterer en stribe netværk. 

Pernille Garde Abildgaard er indehaver af PGA Kommunikation, og er oprindeligt uddannet journalist. Foruden at varetage rollen som rådgiver, er Pernille også en efterspurgt foredragsholder samt underviser i personlig og kollektiv effektivitet, arbejdsglæde og livskvalitet. Pernille Garde Abildgaard har desuden skrevet to bøger, ’Fokus giver frihed - gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser’ (forlaget frydenlund 2018) samt ’Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige’ (forlaget Frydenlund 2019). Sidstnævnte modtog 6 stjerner af Jyllands-Posten og blev kaldt for både ’epokegørende’ og ’årets vigtigste erhvervsbog’. Læs evt. mere om Pernille Garde Abildgaard her: pernillegarde.com