Uge 43: Roberts replik

GÅ-HJEM-MØDE FOR TOPLEDERE 30.11.16.

ISOBRO inviterer i samarbejde med JobVision topledelsen til gå-hjem-møde onsdag den 30. november kl. 14.00 - 17.00.

Tilmeldingerne tikker allerede ind, så der er lagt op til en spændende eftermiddag.

Når vi stiller spørgsmålene: ”Hvor ligger direktionens initiativpligt?” og ”Hvem står for strategiarbejdet?” taler vi reelt om, at der er behov for at fastlægge, hvem der træffer hvilke beslutninger:  De strategiske, de taktiske eller de operative. Der er behov for at skabe klarhed over, hvor disse forskellige typer af ledelsesbeslutningerne bør ligge.

Nogle sager kræver meget hurtige beslutninger, f.eks. hvis organisationens omdømme pludselig bliver bragt i spil med en sag, man havde svært ved at forudse. Nogle sager kræver derimod langsomme beslutninger, hvor det er vigtigt, at ledelsen giver sig tid til at analysere, vurdere og diskutere for og imod, f.eks. hvis organisationen overvejer at løfte et helt nyt indsatsområde, som både kræver ny kapital, ny viden og nye ledelsesressourcer.
Vi fastholder tesen om, at fremtidens organisationsarbejde i civilsamfundet er udfordret, samt at det kræver et stærkere samspil mellem bestyrelse og direktion, og jeg glæder mig til, at vi i fællesskab kan blive klogere på dette emne og her starte med at dele vores erfaringer på gå-hjem-mødet.

Tilmelding skal ske til Mette på mg@slet-dette.isobro.dk senest den 25. november.

Læs mere om mødet her

Tilbage