Uge 43: Børns Vilkår søger bofæller – ledige kvadratmetre til fremleje i Valby

Den 1. januar flytter Børns Vilkår ind i det gamle bryghus på Trekronergade 26 i Valby. Vores vision er at skabe et åbent og levende sted, der skal rumme vores egne ca. 70 medarbejdere, de 450 frivillige rådgivere, som hver dag bemander BørneTelefonen, og samtidig række ud mod børn, unge, fagfolk og lokalmiljø gennem arrangementer og aktiviteter - bl.a. i husets store sal, der kan rumme op mod 150 personer.

Det nye hus giver os mulighed for at invitere flere med ind, da vi har nogle ekstra kvadratmetre at gøre godt med – i alt med plads til ca. 12 arbejdsstationer. Vi vil meget gerne fremleje til en eller flere NGO´er, som vi kan dele visionen med, og hvor vi kan opnå god synergi på tværs.

Fremlejeprisen ligger i 1.200 DKK/m2 (inkl. moms og drift, ex. forbrug). Det vil være muligt at kunne indgå i husets aftaler om adgang til mødelokaler, den store sal, rengøring, fiberforbindelse mv. Det vil også være muligt at lave en aftale om en pris pr. arbejdsstation, der fremlejes.

Kontakt Børns Vilkår på telefon 35555559 eller bv@slet-dette.bornsvilkar.dk, hvis du vil høre mere - eller ønsker at se huset ved selvsyn. Vi viser meget gerne frem. 

Tilbage