Uge 26: Konference: 3 nye break-out-sessions på plads

ISOBRO er nu ved at få de sidste konference break-out-sessions på plads. Du kan bl.a. møde DM Partner, der vil gøre os klogere på emnet ”Fra BIG DATA til brugbare Personas - vejen til forbedret kampagneøkonomi”.

ISOBRO er nu ved at få de sidste konference break out sessions på plads. Du kan bl.a. møde DM Partner, der vil gøre os klogere på emnet ”Fra BIG DATA til brugbare Personas - vejen til forbedret kampagneøkonomi”.

"Alle taler om ”BIG DATA” – men i virkeligheden handler det om at få omsat de store mænger af medlemsdata, jeres organisation ligger inde med, til brugbar og overskuelig viden", siger Grethe Fugleholm Berg, administrerende direktør og partner i DM Partner.

DM Partner viser med en konkret NGO case, hvordan man som organisation kan operationalisere medlemsdata til ”Personas”, der kan blive omdrejningspunktet for virkningsfulde budskaber og tilbud, medieplanlægning og kontaktstrategi.

Fundraiser Kim Skytte afholder en session om "Digital fundraising og faste betalingsaftaler". Nye tider byder på nye betalingsmetoder. Danish Muslim Aid deler ud af deres erfaringer med at have faste betalingsaftaler uden Nets og fortæller om, hvordan de har brugt digital fundraising til at forbedre deres indsamlingsresultater  ved den årlige indsamling i forbindelse med Ramadanen.

Stephan Viftrup og Kim Skytte Graae fortæller om værktøjet www.onlinefundraising.dk og viser hvordan SMS-abonnementer og betalingskort kan være et billigt alternativ til månedlige aftaler hos Nets.

Derudover afholder Pepperminds - et face2face bureau, der er udsprunget fra Holland - en session, hvor man har samlet en række inspirerende cases fra hele Europa. Mere om det i august. 

Tilbage