Uge 23: ”Det er naturligt at give noget tilbage”

 

En så stor konference med så store danske og internationale hovedtalere, kræver også et par velmenende og godhjertede sponsorer. En af konferencens sponsorer i år er Fundraisingbureauet, som mange af ISOBROS medlemmer allerede kender. Derfor er det også naturligt at støtte konferencen, siger CEO i bureauet, Kim Skytte, som også er et kendt navn i den danske indsamlingssektor.

 

"Vores abonnement- og betalingsværktøj ’OnlineFundraising’ - benyttes i dag af en stor del af de danske indsamlingsorganisationer. Vi er meget glade for den tillid organisationerne har vist os og syntes kun det er naturligt at give noget tilbage igen”, siger Kim Skytte, der understreger vigtigheden af den årlige konference, da det er vitalt for branchen at sætte fokus på fagligheden i fundraising mindst én gang om året.

 

”Det er en ny branche, der har brug for at finde sin egen rolle i organisationerne. Konferencen er med til at skabe det sammenhold, samtidig det også er et oplagt sted at få inspiration til nye tiltag", siger han.

 

Kim Skytte ser især frem til uddeling af de to nye priser – Fundraisingprisen og Engagementprisen, som alle jo kan indstille til og så er der én bestemt hovedtaler, som han er særligt spændt på at høre.

 

”Jeg håber at priserne kan sætte fokus på det gode fundrasingarbejde, der hver dag bliver gennemført i organisationerne, så vi kan lære af hinanden. Og så glæder jeg mig meget til at høre svenske Peter Stenbeck. Han er utroligt vidende om sit felt og altid klar med en god fortælling”, siger Kim Skytte.

 

Det er første gang at Fundraisingbureauet støtter konferencen, men Kim Skytte håber ikke at det bliver den sidste.

Tilbage