Uge 22: Det gode bestyrelsesmøde

 

Efter ønske fra flere medlemmer starter ISOBRO et nyt netværk op for sekretærer og andre interesserede om det gode bestyrelsesmøde og hvordan man bedst forbereder sig.

 

”Idéen med netværket er, at deltagerne skal kunne dele værktøjer med hinanden, der letter og overskueliggøre processen frem mod et bestyrelsesmøde,” fortæller Robert Hinnerskov, generalsekretær på ISOBRO.

 

Som sekretær for bestyrelsesmøder, skal man kommunikere med mange afdelinger og hente materiale ind, som bestyrelsen skal bruge.

 

”Det er vigtigt at være organiseret, kunne danne sig overblik og træffe beslutninger,” fortæller Robert, som selv har været bestyrelsesmedlem i mange år.

 

Hvordan forløbet et godt, forberedt bestyrelsesmøde sig så?

 

”Det gode bestyrelsesmøde er veltilrettelagt, formelt og ikke for langt,” siger ISOBROs generalsekretær, der har lovet at give det første oplæg i det nye netværk om professionalisme i bestyrelsesmøder.

 

Er du interesseret i af deltage i ISOBROs nye netværk? Så kontakt Nina på mail ni@slet-dette.isobro.dk eller telefon 31 20 95 68 for mere information og for at tilmelde dig. Prisen for deltagelse er 2.500 kr. årligt for fire møder.

 

Tidspunkter for møderne offentliggøres løbende. Hold øje med ISOBROs hjemmeside.

Tilbage