Uge 21: En ny måde at tænke forretning på


Tidens tendens er tydeligt vinklet mod deleøkonomi. Vi forbruger delebiler, bytter tøj og deler overskudsmad som aldrig før, men det er ikke kun private, som kan nyde godt af vores trang til at dele.


Anders Boelskifte Mogensen er CEO for www.gaest.com, der er en online markedsplads for booking og udlejning af mødelokaler til virksomheder. Anders har en personlig baggrund i NGO-branchen, og øjnede for nylig muligheden for, at indsamlingsorganisationerne kan øge deres indtjening ved at udleje mødelokaler, som alligevel står tomme.


”Det er en helt ny måde at tænke forretning på. Nogle organisationer ville sikkert kunne betale halvdelen af deres husleje ved at leje tomme mødelokaler ud til virksomheder,” fortæller Anders Boelskifte Mogensen. Samtidigt ser han en positiv trend omkring indsamlingsorganisationer, som stiller mødelokaler til rådighed.

”Virksomheder føler, at de indirekte støtter en god sag, når de lejer et lokale hos en velgørende organisation, og det sender også samtidigt et sympatisk signal udadtil,” forklarer Anders Boelskifte Mogensen.

Blandt de medlemsorganisationer som allerede nu benytter sig af Gaest.com er Globalhagen Hostel and House - en del af Mellemfolkeligt Samvirke/Action Aid International, Integrationsnet - en del af Dansk Flygtningehjælp samt YFC - en kirkelig ungdomsorganisation med godt 2000 medlemmer.


Om Gaest.com

Gaest.com er en af verdens største online markedspladser til at udleje, opdage og booke unikke lokaler og steder til møder, workshops og events.

Virksomheden er Grundlagt i Aarhus i oktober 2015, og tilbyder allerede mere end 3.000 lokaler på 10 markeder. Gaest.com blev skabt med ambitionen at gøre det nemmere, hurtigere og billigere at holde møder på steder, der giver plads til kreativitet, motiverer til interaktion og understøtter videndeling.

Tilbage