Uge 17: Gå-hjem-møde om beslutningstagning - tirsdag den 16. maj 2017 kl. 15.00-17.00

Som ledere står vi hver dag med beslutninger. Store og små, væsentlige og mindre væsentlige. Hvad oplever vi som udfordringen med at tage beslutninger – og ikke mindst at få dem eksekveret. Dette og meget mere vil vi se nærmere på den 16. maj. Velkommen til et temamøde om beslutningstagning.

Mødet vil først byde på et oplæg om emnet ud fra en praktisk ledelsesmæssig tilgang, herefter et indlæg om hjerneforskningens svar på effektive beslutninger og endelig en dialog om praktiske værktøjer til at forbedre den disciplin at tage gode ledelsesmæssige beslutninger.


Vi vil i løbet af indlæggene forholde os til, hvornår er en beslutning i virkeligheden en beslutning, fremfor blot et udtrykt ønske. Er en kommunikeret beslutning en ”act of power” eller et ønske om at flytte en situation?


På denne temadag er der næsten garanti for, at du går glad hjem med beslutningen om at tage flere beslutninger. Men også at du formentlig bliver udfordret på beslutningspraksis.


Temamødet er andet temamøde i år i en række på i alt 4 områder. Det første møde i marts handlede om ”Den Personlige Kommunikation som Leder” og de sidste to møder i efteråret handler om ”Årshjulet” (september) og ”Teamsammensætning” (november).


Det er gratis at deltage i møderne.

Læs mere her

Tilbage