Uge 14: Tematiske gå-hjem-møder 2017

I samarbejde med Ib Hørup udbyder ISOBRO hen over 2017 en række tematiske gå-hjem-møder for topledere. Næste arrangement finder sted tirsdag den 16. maj 2017. Læs mere om de spændende tilbud her


I november afholdt ISOBRO et gå-hjem-møde for topledere. I kølvandet på dét møde efterlyste flere et netværk, hvor den øverste ledelse kunne mødes i et fortroligt rum, men også gerne en række tematiske gå-hjem-møder med fokus på ledelse af en organisation. 

Det har vi naturligvis lyttet til. Topledernetværket mødes første gang primo maj. Hvis du kunne tænke dig at være, så send Mette en mail.

 

Ift. de tematiske gå-hjem-møder, så har vi foreløbigt kalendersat fire møder. Det ene er afholdt og det næste finder sted den 16. maj og overskriften er: Beslutningstagning

Som ledere står vi hver dag med beslutninger. Store og små, væsentlige og ligegyldige. Men hvor gode er vi til at tage beslutninger? Giver det os energi som ledere at tage en beslutning? Og hvornår er en beslutning i virkeligheden en beslutning fremfor blot et udtrykt ønske? På denne temadag er der næsten garanti for, at du går glad hjem med beslutningen om at tage flere beslutninger.
 
Læs mere om gå-hjem-møderne her
 
Hvis du har lyst til at deltage, så send Mette en mail.
 
Mødet finder sted tirsdag den 16. maj fra kl. 15.00-17.00 på Diakonissestiftelsen - mødelokalet Bjælkeloftet.

Vel mødt!

 

 

Tilbage