Uge 10: Invitation til Industry Talks

Industry Talks er et non for profit event, hvor man bliver præsenteret for emner – enten helt nye eller fra et andet perspektiv end man er vant til. Fællesnævneren for emnerne er, at man som aktør indenfor salg og marketing kan gå derfra med nye indsigter og inspiration, samtidig med at man får mulighed for at networke – både med andre deltagere, men også de talere der har stået på scenen.
 
På trods af navnet Pepperminds Industry Talks, skal man ikke forvente at det er os der kommer til at stå på scenen og sælge hverken os selv eller andet –  tværtimod. Vi har bare skabt platformen som eksperter indenfor deres områder kan indtage.
Præsentationerne er af kort format, og bliver holdt af dygtige formidlere der forstår at præsentere på en spændende og fængende måde.
 
Temaet for anden udgave af Industry Talks der bliver afholdt torsdag d. 11/4 2019 kl. 15.00 er crowdfunding.
 
Kristian Roed Nielsen vil give os dybere indsigter i området crowdfunding. Han har en PHD og arbejder som postdoc ved Department of Management, Society and Communication hos Copenhagen Business School. Derudover har han udgivet en række publikationer, blandt andet “Crowdfunding: Grassroots Funding for Grassroots Organizations?” og “Crowdfunding for Sustainability: A Study on the Potential of Reward-based Crowdfunding in Supporting Sustainable Entrepreneurship”.
 
Stine Mølgaard vil som den anden indtage scenen. Hun er en af Danmarks bedste digitale rådgivere, en succesrig iværksætter og international foredragsholder. Stine er medforfatter på bestselleren ”Fuck it, Ship it” der udforsker virksomheder og organisationers digitale muligheder – og som blev finansieret og samskabt via crowdfunding.
 
Man kan tilmelde sig eventet på her. 
 
På siden kan man også se links til de præsentationer der bliver givet til første event. Første event var en stor succes med meget positiv feedback, blandt andet ”et virkeligt godt koncept med kæmpestort potentiale.”

Tilbage