Uge 1: Netværk så vi alle kan blive klogere

Digital manager i Dyrenes Beskyttelse, Michael Lund Madsen, er en af dem, der netop har meldt sig ind i netværket for digital fundraising. Han har bl.a. meldt sig ind for at videndele med dygtige fagfolk.

 

”Jeg er interesseret i netværket pga. den unikke mulighed for at vidensdele med dygtige fagfolk, som sidder med de samme muligheder og udfordringer, som er i digital fundraising. Jeg ser det også som en mulighed for at kunne bidrage med erfaringer fra vores organisation, som de andre forhåbentligt kan bruge til noget. Styrken i netop den slags netværksgrupper er, at vi ikke er hinandens konkurrenter, men at vi kan supplere og dele vores viden, så vi alle hver især kan blive bedre til at informere vores modtagere, så de kan være bedre oplyst til at beslutte netop hvilken god sag, de vil støtte op om”, siger Michael Lund Madsen.

Og der er nok af udfordringer for den danske indsamlingsbranche netop nu. 

”Lige nu er den nok største udfordring at overskue og tænke de digitale muligheder for fundraising ordentligt ind i organisationen og den måde man tænker kommunikation. Da der er så mange muligheder for at nå folk digitalt, kan det også være svært at afkode dem alle og ikke mindst koble dem på en overordnet strategi”, siger Michael Lund Madsen  og fortsætter:

”Jeg håber, at netværket kan være med til at afdække erfaringer, både gode og dårlige, som branchefolkene har gjort sig, så vi alle sammen kan blive klogere. Og så selvfølgelig være med til at hjælpe os alle til bedre at nå og kommunikere til vores målgrupper. I vores tilfælde er det jo dyrene, som i sidste ende nyder godt af, at vi bliver dygtigere til vores arbejde med at rejse penge til den gode sag. Så vi håber, at kunne blive skarpe på præcis hvilke digitale værktøjer, der er mest relevante at bruge for netop os”, siger Michael Lund Madsen.

Facilitator for netværket er Kim Skytte og der er stadig ledige pladser i netværket. Skynd dig at tilmelde dig hos Mette Grovermann på mg@isobro.dk. Det koster kr. 2000 for hele 2016 – i alt 4 møder.

Tilbage