ISOBROs leverandør-netværk omfatter en række virksomheder, der samarbejder med flere af ISOBROs medlemmer. ISOBRO kan ikke påtage sig ikke at certificere en leverandør. ISOBRO tilbyder ikke deltagelse i netværket, medmindre vi har mulighed for at trække en reference fra et at vores medlemmer. Leverandør-netværket er tænkt som en hjælp til ISOBROs medlemmer til at udvælge samarbejdspartnere, der har et kendskab til branchen og fungerer som en platform for vidensdeling.


4T tilbyder donationsbetaling med opkrævning via telefonregningen. Via et 4-cifret telefonnummer kan doneres op til 370 DKK per betaling. Der kan foretages både enkeltstående betalinger og løbende automatiske abonnementsbetalinger via 4T.

4T er ejet af TDC, Telenor, Telia og 3.

4T har eksisterende samarbejde med en række indholdsudbydere, der kan være din indgangsvinkel til at modtage betalinger via 4T. Se nærmere på www.4t.dk.

4T tilbyder ligeledes direkte opkobling til 4T. Kontakt Henrik Lindberg Moesgaard for yderligere information.


Du lægger sikkert mærke til – og husker – de øjeblikke, hvor du har en god forbindelse til et andet menneske, der forstår dig og lytter til dig. Det er de øjeblikke, vi i All Ears har specialiseret os i at skabe i vores samtaler.

Vi kan hjælpe din organisation med:

  • Opgradering
  • Konvertering
  • Nyhvervning
  • Hverning af indsamlere
  • Genhvervning

All Ears er en moderne socialøkonomisk virksomhed, og vi gør en forskel hver dag. Både for vores kunder og i kraft af vores sociale mission om primært at ansætte blinde og svagtseende, for de har særlige forudsætninger for at gennemføre nærværende og naturlige samtaler.

Vi har over 20 års erfaring med alle former for fundraisingkampagner for et bredt udsnit af Danmarks største indsamlingsorganisationer. Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer og få sparring, så kontakt kundechef Emil Utzon på mobil 2614 9404 eller eu(at)all-ears.dk. 
Du kan læse mere om os på all-ears.dk


Betalingsservice er danskernes fortrukne betalingsløsning, og giver stor værdi for de virksomheder der anvender løsningen i dag. Betalingsservice sikrer lang fastholde af jeres medlemmer/donere, og dermed en bedre værdi af jeres hvervekampagner og medlemsindsatser. De mange forskellige tilmeldingsløsninger til Betalingsservice gør, at det til et effektivt værktøj i alle hvervesituationer. Betalingsservice kan endda tilmeldes direkte via e-Boks app. Tilmeldingen sker med et swipe – så du og dine medlemmer kommer godt fra start.

Lær mere om Betalingsservice.

Kontaktperson Lars Herforth - mail: Lars.Herforth@slet-dette.mastercardpaymentservices.com

T: +45 44 89 22 77, M: +45 29 48 22 77


BetterNow leverer white label egenindsamlings løsninger der hjælper organisationer med at engagere eksisterende donorer samt rekruttere nye bidragsyder. BetterNow driver også platformen dk.betternow.org målrettet mindre organisationer.


Begejstring, hjerte og etik er nøgleord i vores arbejde. Som vores navn indikerer, har CharityGuard siden vi startede med fundraising i 2004 specialiseret sig i at hjælpe NGO’er. Vi arbejder udelukkende med fundraising. Vi hjælper organisationer af alle størrelser både med planlægning og eksekvering af kampagner. Med mere end 150 medarbejdere i vores callcenter leverer vi gode resultater på alle typer kampagner fra kanvas til opgradering. Gode resultater kan ikke stå alene. Vores medarbejdere er dedikerede til at gøre en forskel. De ved, hvor vigtigt det er at repræsentere jeres organisation på den bedst mulig vis.

Ønsker du at høre nærmere, eller ønsker du eller jeres organisation sparring og input til jeres fundraising, så kontakt vores direktør Thomas Muus på thomasmuus@slet-dette.charityguard.com


Collectaz er specialister i værktøjer til fundraising, medlemskaber og events! Collect er det webbaserede CRM-system der samler, bearbejder og deler viden. I Collect kan du måle effekt af fundraisings kampagner, få overblik og administrere jeres kontakt med både potentielle og trofaste givere. 

Collect tilbyder integrationer til en lang række af din organisations samarbejdspartnere: banker, Nets, Skat, online betalingsløsninger, regnskabssystemer med flere. Kontakt os og hør nærmere: 3529 4255 eller info@slet-dette.collectaz.dk


Fundraisingbureauets mest kendte produkt, OnlineFundraising, er et betalingssystem, som er skræddersyet til donationer og medlemshvervning og benyttes af mere end 100 store og små danske organisationer.

OnlineFundraising samler dine betalingsløsninger i ét system, som understøtter SMS-donationer, crowdfunding, digital rekruttering, gadehvervning og telemarketing. Systemet kan nemt integreres med din organisations hjemmeside og jeres CRM-system, så I hurtigt kan komme i gang. Du kan læse mere om OnlineFundraising her.  
Fundraisingbureauet er specialister inden for digital fundraising og har samlet de nødvendige fundraisingkompetencer under ét tag, så de kan tilbyde en samlet pakke af tjenester til velgørende organisationer. Fundraisingbureauet hjælper bl.a. med fundraisingstrategier og -kampagner, så du kan få mest muligt ud af din digitale fundraising.


HeroBase er en dansk IT-virksomhed med base i Søborg. Vi udvikler, hoster og leverer software til kontaktcentre. Vores kerneprodukt er leverance af softwaren Hero Outbound, der leveres som SaaS-løsning, dvs. er hostet i egne datacentre og bygget op omkring en fleksibel og skalérbar abonnementsbaseret model.

Hero Outbound er i øjeblikket det største produkt i vores palette af løsninger samlet under Hero-brandet. Andre løsninger indbefatter bl.a. marketing automation platformen Hero Flows og betalingsløsningen Hero Payments. Hero er valgt som paraplybetegnelse, fordi vi med vores løsninger gerne vil appelere direkte til slutbrugerne af vores software. Vi vil, ved at levere en hurtig, intuitiv, effektiv og personlig platform være det foretrukne valg blandt ''hverdagens helte'', som agenterne og fundraisere i kontaktcentre omtales som, internt i HeroBase.


Alle indsamlingsorganisationer har i større eller mindre grad behov for information om deres medlemmer. Det kan f.eks. være om ny adresse, telefonnummer, død eller andre ændringer af betydning. Derfor findes iDQ™ Search der er skræddersyet til at lette dette arbejde.

I vores 2019 brugerundersøgelse svarer 100 % af brugere af løsningen at de i høj, eller meget høj grad, er tilfredse med deres udbytte af iDQ™ Search. Det er vi stolte af, og arbejder løbende på at udvikle os så vi også i fremtiden kan spare tid for vores kunder, og være deres foretrukne leverandør.

For mere information kontakt Business Manager Martin Bak (3121 3933) eller besøg www.idq.dk.


iRaiser er en af Europas førende leverandører af digitale fundraising løsninger. Siden 2012 har iRaiser hjulpet flere end 500 organisationer med at indsamle mere end 1 milliard euros.

iRaiser tilbyder et indsamlingsværktøj, der gør det nemt at tage imod og håndtere enkelte og faste betalinger. I værktøjets intuitive backend kan ubegrænset antal fundraising-kampagner nemt oprettes og opdateres. iRaiser tilbyder derfor et justerbart og sikkert indsamlingsværktøj, indeholdende unikke features samt et brugervenligt interface.

iRaiser tilbyder også et Peer-to-Peer indsamlingsværktøj, hvor privatpersoner, virksomheder m.fl. kan starte deres egen indsamling til fordel for jeres organisation. Læs mere om iRaiser på www.iraiser.eu eller kontakt Loui Ohlendorff på e-mail: lohlendorff@slet-dette.iraiser.eu


Med over 4 mio. brugere i Danmark er MobilePay for de fleste en fast del af hverdagen. Appen understøtter i dag betaling i enhver situation – fra betaling i butikker og ved indsamlinger til enkeltstående opkrævninger og tilbagevendende betalinger direkte i appen. Et af de nyeste skud på stammen er MobilePay Subscriptions, der ligesom de øvrige produkter i MobilePay-familien har brugervenlighed i centrum. Tilmeldingen til en betalingsaftale kræver kun et swipe, så kører betalingen automatisk fremover. Nemt og hurtigt, både for jer som organisation og for brugerne.

Læs mere om MobilePay Erhverv her.


PAYS hjælper jer med at udnytte mulighederne ved MobilePay. Vi tror på, at det skal være let for jeres donorer at betale til jeres organisation. Vi ser et ønske fra danskerne om, at betalingsmarkedet udvikler sig sammen med samfundet. Betaling skal være nemt, hurtigt og mobilt. MobilePay har gjort det muligt at betale faste løbende bidrag og abonnementer uden at jeres donorer hver måned skal godkende deres betaling. Med mere end 4.2 million brugere er MobilePay det oplagte alternativ til Betalingsservice.

PAYS tilbyder en løsning som enten kan integreres i jeres nuværende system, eller som kan benyttes som en selvstændig løsning. Vores platform giver jer muligheden for nemt og billigt at teste om MobilePay er løsningen for jer. Ønsker du at høre nærmere så kontakt Alexander Hjort på alexander@slet-dette.pays.dk


Vi er et bureau, som er overbeviste om, at salg frem for alt handler om at være ambassadører. Når alt kommer til alt, er det de tilfredse samarbejdspartnere, som kommer igen og har fokus på en god ROI; return on investment. For os drejer det sig derfor om de forbrugere, vi møder.

Vi sørger for en personlig kontakt med mange millioner forbrugere, ganske enkelt ved at snakke med dem. Vi ved, hvad der trigger hos mennesker og hvorfor de vælger, hvad de gør. Netop derfor anvender vi vores viden og erfaring gennem kreative kampagner, som gør et uundværligt indtryk. Vi vil hjælpe dig med at blive BIGGER & BETTER.

Kontakt Simon Berthelsen eller Læs mere her Pepperminds


Storm Group er et førende direct marketing bureau. Sammen realiserer vi jeres ambitioner gennem skræddersyet fundraising. 

Vi udvikler og leverer banebrydende fundraisingkampagner og starter dialogen med jeres nye medlemmer. Vi er kreative kræfter, brand ambassadører og ledere, der brænder for de brands, vi repræsenterer.

 Hos Storm får I:

·  Kreativ konceptudvikling skræddersyet til jeres organisation
·  Cloud-baseret salgsplatform med markedets højeste datakvalitet
    og user experience
·  Garanteret klagerate på max. 1 %
·  Mulighed for at forme jeres team af brand ambassadører

Kontakt Client Director, Trine Hoffensetz Winther eller 60 86 05 06, hvis I er nysgerrig efter, hvordan jeres kampagne kunne se ud.


Hos The Call Company hjælper vi med alt fra at arbejde med data, finde de bedste leads, hvervning af nye støtter / medlemmer, opgradering af eksisterende støtter, loyalitetsprogrammer og meget mere.

The Call Company's erfaring med fundraising strækker sig tilbage fra virksomhedens start i 2010. Vi arbejder dedikeret med fundraising, hvor vores medarbejdere kun ringer ud på vegne af organisationer. Med mere end 40 referencer har vi igennem årene erhvervet os stor erfaring og kompetencer indenfor fundraising, hvor medarbejdere er nøje udvalgt til at ringe på de enkelte projekter ud fra deres passion og personlige interesser. Det er nemlig vores erfaring, at fundraising handler om meget mere end salgstaler og argumentationer. Det handler i lige så høj grad om indsigt og engagement hos vores medarbejdere, for det skinner utvivlsomt igennem i den anden ende af røret – og resulterer i, at dine kunder får en god oplevelse.

Vi overholder naturligvis ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer.

Læs meget mere på www.thecallcompany.dk


The Data Company er en databehandler der arbejder for at sætte strøm til vores kunders data. Vores abonnementsmodel gør dig i stand til at få et live 360 graders view på din forretning uden at skulle vente i dagevis eller ugevis, og vores cloud-baserede løsning giver dig værdi fra dag 1. Hos The Data Company får du direkte indblik i live udviklingen og performance, og vi hjælper med at købe leads til salgsarbejdet, lave dataanalyse, formidle data til CRM og telemarketingsystemer, vaske og berige data, skabe overblik og gennemsigtighed.

Se mere på www.thedatacompany.dk 


Hos TMPO er medlemmer og donorer i fokus. Vi uddanner vores medarbejdere, så de får evnerne til at vinkle jeres sag på den helt rigtige måde. Med vores 30 års erfaring, kan I forvente, at vi udfordrer jeres vanetænkning, så jeres sag bliver fremført på bedste vis, til den helt rigtige målgruppe og med de bedste resultater. Vi lægger vægt på tillid i alle vores samtaler ligegyldigt hvem, vi taler med.

Dialog med eksisterende medlemmer og donorer er følsomt. I dialogen risikeres ikke blot den investerede tid, men også at manglende kvalitet i dialogen sætter den eksisterende relation over styr. Opgradering af eksisterende donationer, one-off konvertering til faste bidragsydere, winback og retention giver imidlertid traditionelt meget høj ROI. Vi bringer vores erfaring og faglighed med ind i samarbejdet, og hvis du betragter dette som positiv sparring, får du et godt match med TMPO.

TMPO tilbyder ikke blot at varetage jeres outbound opkald, men også al jeres inbound aktivitet. Det betyder, at vi ikke bare skaber den første kontakt, vi giver også både nye og eksisterende medlemmer mulighed for at få fat på os, hvis de har behov for det. Det skaber tryghed for medlemmer og donorer, hvilket er meget vigtigt for os.

Hos TMPO sikrer vi, at jeres medlemmer bliver mødt i øjenhøjde og med jeres værdier i fokus.

Kontakt personer:

Bjarke Andersen – 30 29 27 92 

Jesper Bigum – 28 93 02 72