Advisory Board for ISOBRO ved Fundraisingkonference 2017 samt udvikling af Fundraisingprisen 2017

Jeg er nyansat som alt-i-en sekretariatschef og fundraising manager i den humanitære hjælpeorganisation Mercy Ships Danmark, som mobiliserer mennesker og ressourcer til hospitalsskibet Africa Mercy. Organisationen er ganske stor på verdensplan og primært båret af et enormt frivilligt engagement. Jeg har tidligere været fundraising manager og projektleder i Red Barnet og de seneste ti år i Scleroseforeningen. Jeg har arbejdet med mange forskellige facetter og kampagneformer inden for fundraising og kommunikation. Jeg mener man skal være god til at arbejde på tværs af forskellige fagligheder som fundraiser – og så skal man være stolt af sit eget fag. Det er motivernede når der kommer respons på formidlingen af de gode sager – uanset metode eller størrelsesforhold.

Jeg glæder mig til fundraisingdagen, som uden tvivl bliver inspirerende.

Søren har arbejdet med fundraising og kommunikation i mere end 15 år – og har en særlig kærlighed for digitale aktiviteter. Han sidder i International Federation of Red Cross and Red Cresent’s Fundraising Community of Practice og har undervist i fundraising i flere forskellige sammenhænge – både herhjemme og internationalt.

Initiativtager og projektleder på Folkekirkens Nødhjælp’s ”Giv en ged” kampagne, der i 2006 gav danskerne muligheden for at give velgørenhed i julegave.

Kim har mere end 10 års erfaring med fundraising og har siddet i organisationer som Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden og København Zoo. Kim er lidt af en fundraising –schweizerkniv, men han er specielt dygtig til medlemsfundrasing, databaser og onlinefundraising og så elsker han at dele sin viden med andre.

Christian er Digital Chef hos UNICEF Danmark, med en fortid i bl.a. Folkekirkens Nødhjælp. Christian har en særlig faglig interesse for digital fundraising, online kampagner og elsker at undersøge nye markedsføringsmuligheder. Christian har i flere år arbejdet med givernes rejse fra micro- til macrohandlinger; at drive handling via digitale og sociale medier, og har tidligere talt om dette emne ved International Fundraising Conference, IFC i Amsterdam.