Advisory Board for ISOBRO ved Fundraisingkonference 2019.

Jeg er National Director i Mercy Ships Danmark, som mobiliserer mennesker og ressourcer til hospitalsskibet, Africa Mercy. Organisationen har 16 landekontorer rundt om i verden og er båret af et enormt frivilligt engagement idet alle arbejder frivilligt om bord på hospitalsskibet. Jeg har tidligere været fundraising manager og projektleder i Red Barnet og i Scleroseforeningen. Jeg har arbejdet med mange forskellige facetter og kampagneformer inden for fundraising og kommunikation. Jeg værdsætter tværfagligt samarbejde og synes samtidig, at vi som fundraisere skal være stolte af vores fag. Det er altid inspirerende at møde fundraisere fra "den store verden" og fra andre danske organisationer. Jeg glæder mig til fundraisingkonferencen!


Charlotte har over 20 års erfaring i NGO-verdenen i forskellige organisationer. De sidste 10 år som leder med personaleansvar. Hun arbejder nu som selvstændig og hjælper organisationer med deres fundraising, kommunikation og ledelse. Charlotte er også en flittig brugt foredragsholder og facilitator i både Danmark og udlandet. Hun er bestyrelsesmedlem i organisationen GirlTalk og formand i Global Leadership Summit DK.

Charlotte kan lidt af hvert inden for sit felt, men hendes speciale er koncept-udvikling og eksekvering, strategisk CSR-samarbejder og privat fundraising. Hun synes det er et privilegie at give folk mulighed for at være med og få organisationer og mennesker til at finde deres ”WHY.”


Initiativtager og projektleder på Folkekirkens Nødhjælp’s ”Giv en ged"-kampagne, der i 2006 gav danskerne muligheden for at give velgørenhed i julegave.

Kim har mere end 15 års erfaring med fundraising og har siddet i organisationer som Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden og København Zoo. De sidste par år har Kim arbejdet som selvstændig i Fundraisingbureauet. Kim er lidt af en fundraising –schweizerkniv, men han er specielt dygtig til medlemsfundrasing, databaser og onlinefundraising og så elsker han at dele sin viden med andre.


Christian er udannet cand.scient.adm og arbejder som mediechef hos UNICEF Danmark med en fortid i bl.a. Folkekirkens Nødhjælp. Christian gæsteforelæser på ITU og på CBS inden for digital fundraising og har en særlig faglig interesse for digitale kampagner. Christian har i flere år arbejdet med givernes rejse fra micro- til macrohandlinger; at drive handling via digitale og sociale medier, og har tidligere talt om dette emne ved International Fundraising Conference, IFC i Amsterdam.