Betina Albrechtsen, marketing- og fundraisingchef hos Psykiatrifonden og bestyrelsesmedlem i ISOBRO, inviterer til Fundraisingkonferencen 2019 og fortæller, hvorfor temaet i år er Relation, Retention and Result.

"Jeg har været i branchen i 20 år og har set mange nye og spændende fundraisingtiltag og -metoder komme og gå. Men uanset hvilke metoder og midler vi benytter, er det først og fremmest donoren, det handler om. Vi mennesker vil gerne være med til at gøre en forskel, føle os værdsat, set og anerkendt for den indsats, vi gør, uanset om den er stor eller lille. Derfor er relationer og engagement nøgleord i fundraising.

Vi ser for tiden en tendens til, at et stigende antal privatpersoner og virksomheder går sammen om at løfte en opgave, fx i forhold til flygtninge, madspild eller ensomhed. Det er meget opmuntrende, at vi som civilsamfundsorganisationer oplever en form for renæssance, hvor mennesker går sammen om at gøre noget og bidrage til at gøre verden til et bedre sted. Det engagement er udtryk for en enorm velvilje, som jeg tror, kan give mange flere støttekroner til alle de gode sager, vi arbejder for.

Jeg glæder mig til at netværke med mine kolleger i branchen til Fundraisingkonferencen den 3. september."

Se programmet her.