Nyheder fra Isobro

Hvad vil det egentlig sige at være bestyrelsesmedlem i en selvejende institution, en forening eller en fond? Kender du dine regler og pligter som bestyrelsesmedlem? Ved du, hvornår du er ansvarlig, og hvordan du siger fra?

 

 

Læs mere

Fremtidens Glade Giver vil have noget retur for sin donation. Er din organisation gearet til det?

 

Læs mere

Mange har allerede tilmeldt sig årets Fundraisingkonference, der afholdes den 5. september i København. Husk, at der er Early Bird-rabat, hvis du tilmelder dig inden den 30. juni.

Læs mere

Den årlige Fundraisingkonference er NGO-sektorens største festdag. Her får danske velgørenhedsorganisationer mulighed for at give og dele ud af erfaringer og ikke mindst fejre hinanden og sig selv. Overrækkelsen af Fundraisingprisen er ét af højdepunkterne på dagen.

 

Læs mere

Til de af vores medlemmer, der modtager midler fra Driftspuljen under enten Kulturministeriet, Børne- og Socialministeriet eller Sundheds- og Ældreministeriet: I skal huske at sende ISOBRO en kopi af jeres Tips- og Lottoansøgning, når I alligevel indsender den til ministeriet. Hvis I får midler via...

Læs mere

Som tidligere annonceret, har vi indgået en rammeaftale med Datacompagniet om Enablor, som er et værktøj, der kan hjælpe jer til at få overblik over datastrømme mv.

Læs mere

ISOBRO har indgået en samarbejdsaftale med Teller, der gør det billigere for blandt andre genbrugsbutikker at anvende kortterminaler.

 

Læs mere

På ISOBROs Fundraisingkonference den 5. september kan du blandt andet høre et inspirerende oplæg fra Alzheimerforeningen. Foreningen har de seneste seks år gennemgået en stor udvikling og har blandt andet – på under 2 år - skaffet flere end 40.000 ”Demensvenner,” der alle er engagerede i foreningens...

Læs mere

Når fundraisingprisen 2017 skal uddeles, er det i år med to nye ansigter i juryen.

Læs mere

48-årige Zack Exley var en af hovedkræfterne bag Bernie Sanders succesfulde kampagne i det amerikanske primærvalg i 2015 og ’16. I år er han hovedtaler på årets Fundraisingkonference i Danmark, hvor han deler ud af sine erfaringer om både organisering, mobilisering og fundraising....

Læs mere