Nyheder fra Isobro

Nedenstående artikel er bragt i nyhedsbrev fra Danmarks Fonde. Erstatningsansvar gælder ikke blot for bestyrelsesmedlemmer i fonde, det gør sig også gældende for foreninger

 

ISOBROs bestyrelse holdt møde mandag den 30. januar. Referat af mødet er nu tilgængeligt på ISOBRO hjemmeside

Vi skrev ud til jer den 19. januar om MobilePay og understregede, at det er MobilePays eksplicitte krav til brug af ordningen, at brugernes anonymitet respekteres af organisationen.

2017 bliver året, hvor vi sætter ekstra fokus på toplederens rolle i organisationen. Der er ingen tvivl om, at kravene og forventningerne til toplederen er blevet skærpet.

Seneste nyt på betalingsfronten er denne udmelding fra EBA (European Banking Authority) om SKA dvs. stærk kundeautentifikation:

ISOBRO afholdt konference den 8. februar med fokus på fremtidens betalingsmarked. Vi var ca. 200 personer, der lærte nye ord om BIT, KOT  og ikke mindst SKA.

Ovenpå gårsdagens konference om Fremtidens betalingsmarked, trækker ISOBRO for alvor i arbejdstøjet også på dét felt.

Se hele annoncen her

Hvis du ærgrer dig over IKKE at have fået tilmeldt dig konferencen, så fortvivl ikke men ring til Mette ( sæt mail link) og hør om ikke hun kan sætte bare en stol mere frem.

Hvis du IKKE er tilmeldt et eller begge møder om den kommende persondataforordning – så gør det NU! Det vedrører også din organisation.