Nyheder fra Isobro

Anders Colding-Jørgensen er adfærdspsykolog og eftertragtet ekspert i adfærd på sociale medier. Og så er han én af oplægsholderne på årets fundraisingkonference, der afholdes den 5. september på Hotel Scandic ved Søerne i København.

Læs mere

Kom til info-møde onsdag den 31. maj kl 11.30-13.00

Læs mere

Onsdag den 31. maj inviterer ISOBRO og donaid til et fælles arrangement om donaids nye platform for samarbejde mellem velgørende organisationer og erhvervslivet.

Vi har hevet fat i donaids stifter og administrerende direktør, Peter Mouritsen til en lille snak om, hvad platformen kan bibringe til...

Læs mere

Som ledere står vi hver dag med beslutninger. Store og små, væsentlige og mindre væsentlige. Hvad oplever vi som udfordringen med at tage beslutninger – og ikke mindst at få dem eksekveret. Dette og meget mere vil vi se nærmere på den 16. maj. Velkommen til et temamøde om beslutningstagning.

Læs mere

donaid-mærket bringer forbrugere og virksomheder tættere på velgørende projekter i hele verden. Når en vare er mærket med donaids hjerte, betyder det, at virksomheden bag produktet har støttet et projekt, hos en udvalgt velgørenhedsorganisation. 

 
donaid-mærket skal dels gøre det lettere for...

Læs mere

Flere af ISOBROs medlemmer har efterspurgt et netværk for HR-medarbejdere. Et netværk, hvor man i fortrolighed kan drøfte løndannelse, lønudvikling, personalegoder, ansættelsessamtaler, afskedigelser og meget mere. Det ønske vil vi meget gerne imødekomme.

Læs mere

I samarbejde med Ib Hørup udbyder ISOBRO hen over 2017 en række tematiske gå-hjem-møder for topledere. Næste arrangement finder sted tirsdag den 16. maj 2017. Læs mere om de spændende tilbud her

Læs mere

ISOBRO får i disse dage mange henvendelser fra medlemmerne om håndtering af persondata og kravene til den kommende persondataforordning. Her er en opdatering med seneste nyt.

Læs mere

Forslag om etablering af nyt HR-netværk under ISOBRO er blevet godt modtaget blandt medlemmerne. Vi håber på at gå i luften i løbet af foråret. Der er stadige ledige pladser.

Læs mere

AMEC - Den Internationale Brancheorganisation for Kommunikationsmåling og -evaluering - har iværksat en global survey om, hvordan kommunikation måles og fungerer i NGO'er. Deltag og få adgang til survey-resultaterne.

Læs mere