Nyheder fra Isobro

I samarbejde med Ib Hørup udbyder ISOBRO hen over 2017 en række tematiske gå-hjem-møder for topledere. Næste arrangement finder sted tirsdag den 16. maj 2017. Læs mere om de spændende tilbud her

ISOBRO får i disse dage mange henvendelser fra medlemmerne om håndtering af persondata og kravene til den kommende persondataforordning. Her er en opdatering med seneste nyt.

Forslag om etablering af nyt HR-netværk under ISOBRO er blevet godt modtaget blandt medlemmerne. Vi håber på at gå i luften i løbet af foråret. Der er stadige ledige pladser.

AMEC - Den Internationale Brancheorganisation for Kommunikationsmåling og -evaluering - har iværksat en global survey om, hvordan kommunikation måles og fungerer i NGO'er. Deltag og få adgang til survey-resultaterne.

ISOBRO tilbyder løbende arrangementer om emner, der har relevans for medlemmernes arbejde. Disse tilbud er altid gratis for medlemmer! I maj måned afholdes to medlemsmøder om hhv. ændringer i markedsføringsloven og den nye persondataforordning.

Vi har godt nyt til dig, hvis du har dine forsikringer hos Tryg. TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg, har besluttet at udbetale en bonus til sine medlemmer – som er lig med Trygs danske kunder.

 

Afhold dit møde eller arrangement i historiske rammer på Vesterbro i København - med rabat

Vi afholder medlemsmøde om den kommende persondataforordningen den 31.5.2017 kl. 13.00 - 16.00. Mødet afholdes på ISOBRO, Peter Bangs Vej, 2000 Frederiksberg i Emmauskirken.

I samarbejde med Dansk Erhverv afholder vi medlemsmøde om den nye markedsføringslov. Fra Dansk Erhverv deltager advokat Martin Jørgensen. Mødet finder sted den 3. maj kl. 9.30 - 11.30 på ISOBRO, Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5 B, 2000 Frederiksberg i dagligstuerne. 

Hvis du har nogle Microsoft Licenser, der er købt ind på ISOBROs Microsoft Select Plus aftale, og licenserne er dækket af Software Assurance, er det tid til at de skal fornys.